Inga Schmidt

PH Bergmann

Schmidt og Bergmann består af henholdsvis Inga Schmidt, som bor i Nordjylland og PH Bergmann, som bor på Sydfalster. (Klik på billederne for at læse om os)


Hen over sommeren 2017 opstod der en idé mellem os. Vi er begge fotografer med en stor passion for landskaberne og de forbindelser, der binder dem sammen. 


Da vi bor i hver sin ende af landet, var den gamle frase ”Fra Gedser til Skagen” nærliggende. Derfor begyndte vi at arbejde os gennem landet, PH fra Gedser og Inga fra Skagen.

 

Tanken om en bog var målet fra starten, men først skulle der indsamles materiale, dels i form af spændende vinkler på kendte og mindre kendte broer, og dels skulle der noget tekst til. 

Bogen er stadig i støbeskeen, til gengæld har vi udstillet flere steder, og det fortsætter vi med. Imidlertid fører den ene idé jo let den næste med sig, så der er optræk til endnu en bog og også et online fotokursus.


Desuden laver vi hver                især en masse fotografarbejde, men det kan du læse om på vores respektive hjemmesider (se i menuen herover).
Om vores logo

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend