Fotografi har optaget mig siden jeg stod i mørkekammeret med min far i 60’erne. Med årene har det udviklet sig fra en væsentlig hobby til at blive en passion, et arbejde og balsam for sjælen.

Jeg nyder naturens storhed og stilhed, når det spæde forår maler træer og buske lysgrønne, til sommerens blomsterflor, over efterårets eksplosion af farver til vinterens til tider barske nøgenhed over frost, sol og knaldblå himmel.

Jeg elsker den fortættede stemning der er i pitten til historisk race og DM i rally, og nyder duften af brændt gummi og racerolie når bilerne får fuld gas på baner og specialprøver, hvor jeg kan fastholde farten og dramatikken med kameraet.

Sammen med Inga er jeg i gang med ”En fotografisk Brokade”, og sammen med Wilkki, Bruun & Bergmann PHOTOGRAPHY udstiller jeg hvert år i uge 42 i Formidlingshuset Marinestationen i Gedser.

Når det hele bliver for komplekst, går jeg på opdagelse i den detaljerigdom der findes overalt, når bare øjet ser det. Det kan være i naturen. Det kan være forfald. Det kan være gamle biler eller nye og gamle skibe. Det kan såmænd også bare være en skrue i et stykke træ, eller på et tog – eller for den sags skyld da jeg tog til Le Mans med det ene formål at fotografere glødende bremseskiver om natten.