pressefotograf Morten Dam fra Specialpressen, og da vi havde set hans anmeldelse med overskriften ”En fotografisk Brokade”,  var projektets navn pludselig klart. Da Morten samtidig skriver godt, og kemien imellem os fungerer

rigtig godt, så blev vi tre i det, der nu også er blevet til en Forening med samme navn.

En Fotografisk Brokade


Vores første udstilling sammen blev i Farum Kulturhus i efteråret 2018. Derefter kom den til Møns Bank i Vordingborg, hvor den blev, indtil den skulle til Formidlingshuset Marinestationen på Gedser Odde den sidste uge i maj 2019. 

I forbindelse med udstillingen i Farum havde vi besøg af journalist og

Vi arbejder med en bog, som skal formidle kendskabet til de spændende (og for nogen) ukendte vinkler på omkring 80 af Danmarks over 13.000 broer samt vise, at broer er andet og mere end praktiske forbindelser.


Vores næste udstilling, som bliver i uge 23 i Gedser, får et andet tema end broerne, nemlig "Refleksioner". Det er et ganske bredt tema, da det både er billedlige refleksioner (spejlinger), vore egne refleksioner og publikums refleksioner, vi vil udfordre. 

Ovenstående udstilling er desværre udsat p.gr. af CoronakrisenDenne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend